вторник, 20 август 2013 г.

Сватбена декорация - Ретро

Колко старо трябва да бъде  нещо, за да бъде ретро, а не демоде?
          В днешно време, всичко ретро е модерно! А колко старо трябва да бъде, за да е ретро, а не демоде? Отговорът се крие в скрина на баба Ви! Всички онези кувертюри, каренца, дори има и коледни играчки плетени на една кука. Толкова време, труд и любов са вложени в тях. Просто е недопустимо да ги оставим на молците, забравени на дъното на някои стар шкаф. Както гласи поверието: за да бъде брака успешен и щастлив, булката трябва да има нещо ново, нещо назаем и нещо старо. А какво по добро от един стар спомен за отминали времена и реверанс към нашите баби?
            Добре познатите плетива на една кука, могат да имат толкова много съвременни приложения. Могат да бъдат използвани, като една много добра тема за сватбена декорация. Миниатюри, в различни форми биха били, чудесни подаръци за гостите. Темата може да бъде развита в сватбените покани, тейбъл поканите и всички останали дребни детайли, без който не може да мине нито едно сватбено тържество. Предлагат се дори съдове за декорация, изработени на една кука.
             Имам само един съвет - придържайте се към светли и хармониращи цветове, ако решите да вмъкнете плетивата на една кука, като декорация на вашето сватбено тържество.