вторник, 13 август 2013 г.

Как да изберем сватбена декорация?

          Повечето бъдещи младоженци предпочитат класика и стил, когато трябва да опишат представата си за идеалната сватбена церемония. Но разбира се всяко правило си има изключения. За щастие. Иначе всички сватбени тържества щяха да бъдат доста еднакви.
Какво ще кажете за идеята на на тази холандска двойка? Малко шокиращо, доста не традиционно и определено запомнящо се. Но това са самите те!
         Сватбената декорация, може да бъде всичко. Отдавна отмина времето, когато булката трябваше да бъде задължително в бяло и с огромен воал. Сега имаме пълна свобода на действие. Открийте нещата, който обичате. Това, което сте харесали в бъдещата си съпруга или съпруг. Изразете го. Покажете на целият свят защо искате да се съберете точно с този мъж или жена. Спомнете си първият път, когато се видяхте. Какво ви впечатли? Защо решихте че този човек е откраднал сърцето ви? Какви са неговите мечти, какво обича?
          Той е страстен рибар - направете реверанс, към хобито му. Изберете тематични подаръчета за гостите или вмъкнете някоя рибарска закачка в цялостната сватбена декорация. Един умел декоратор, лесно ще се справи с предизвикателството, а бъдещият ви съпруг ще бъде приятно поласкан от този мил жест.
          Бъдещата ви съпруга е луда почитателка на рок музика (или които и да е друг стил). Едва ли ще настоява да уважите тази нейна страст в избора на сватбена декорация, особено ако не споделяте нейните предпочитания относно музиката. Направете и предложение да включите рок елементи в стила на сватбените покани и аксесоари. Дори и да не приеме предложението ви, ще бъде поласкана, че не сте забравили нещата, които обича.
          При избора на сватбена декорация, не се водете от очакванията на близки и далечни роднини. Това е вашият голям ден, не техният. Изразете себе си. Уважете вкуса на човека до себе си, съобразете се с неговите изисквания и очаквания. Сватбеният ден е празник на любовта. Изберете темата на сватбената декорация така, че най-добре да описва вас двамата като двойка. Нека роднини и приятели ви запомнят със стила на сватбеното ви тържество. Морска, приказна, ексцентрична, традиционна, каквато си пожелаете, това трябва и ще бъде вашият специален ден.